top of page

Какво прави светлата дървесина популярен избор за подови настилки?

Когато прекрачите прага и стъпите в ново пространство, първата ви среща със стаята е усещането за пода. Дървените подове имат здрав, елегантен и чаровен привкус. Те създават отлични основи за всяка стая да се превърне в чудесно място за почивка, работа или прекарване на моменти от ежедневието. Те предлагат множество предимства пред други опции за подови настилки и добавят визуална текстура към пространството.

Твърдата дървесина прави най-добрия избор не само поради своята висока издръжливост, дългосрочна рентабилност, лесна поддръжка и качествен вид, но и поради това, че подобрява атмосферата на всяко помещение. Светлия цвят на дървото в избора на под постига съвременен, луксозен, скандинавски стил, който в последните години е популярен избор за повечето домове.

Една от причините за избор на светъл подове е че светлите цветове дърво често подчертават светлината в дома и генерират яркост. Точно както огледалата и високите прозорци увеличават пространството, като добавят яснота към стаята, светлият дървен под също създава илюзията за по-голямо пространство.

Друг много важен фактор за тяхната популярност е, че те се почистват по-лесно.

Въпреки че бледият тен на светлите дъски от твърда дървесина прави събрания домашен прах понякога по-видим, това улеснява почистването. Светлата дървесина благоприятства лесния процес на почистване, защото помага на хората бързо да намерят местата, които се нуждаят от повече внимание. Също така светлия под има по-видим блясък, създавайки впечатлението за по-безупречен под.

Една от най-важните причини, поради които светлата дървесина е станала популярен избор за подова настилка, е, че хората могат да я използват за различни стилове на дизайн. В зависимост от вашия избор на дърво можете да постигнете специфичен външен вид, който включва комбинация от интериорни елементи.



При нас можете да намерите различни видове светла дървесина, а този месец имаме специални намаления на Floorpan 506 и Floorpan 066 , които са светли с характерна текстура и само за 14.90 на кв.м. ! Потърсете ни за повече информация!

6 views
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Youtube
bottom of page