top of page

Тенденции в подовите настилки за 2024 година

Колко често следите тенденциите в света на подовите настилки? Дори и да сте от хората, които не се интересуват от новите модерни решения в интериора, то така или иначе ще бъдете поканени да избирате от тях, защото новото винаги измества старото от магазина, така да се каже. Днес в духа на новата година сме решили да Ви споделим какво предстои, какво ще се харесва през 2024 г. Сред какви опции ще е хубаво да избирате, за да сте актуални, ако избирате подова настилка днес.


  • Топлите кафяви тонове на естественото дърво.

-Тази категория цветове предефинира определението за вечна елегантност. Принадлежащите към тази група настилки имат универсална привлекателност, защото се комбинират добре с почти всички домашни декорации и стилове дизайн в интериора. Независимо дали търсите подова настилка за лятна къща на южното крайбрежие или за модерна селска вила, топлите кафяви дървени подове винаги са отличен избор. При нас можете да намерите различни варианти от които да избирате, когато обаче се колебаете препоръчваме да ни позвъните и да ни разкажете повече за това какви функционалности искате да има.




  • Неутрален цвят подови настилки.

- Естествено изглеждащите подове са една от най-бързо развиващите се цветови трендове през изминалата година. Те ще останат популярен цвят и за новата 2024 г. Подовете от неутрален цвят дървесина създават усещане за фина мекота в дома, като същевременно насочват по-голямата част от вниманието към пълната картина на стаята. Тези подове се съчетават идеално с каквато и да е насоченост на стаята - спална, кухня, хол, но предлагаме да я съчетавате със светло боядисани стени. Това ще внесе добър контраст и ще Ви даде множество възможности за това как да декорирате. Тези подове са отличен избор и за корпоративно общи пространства или офиси, защото позволяват на помещението да се разшири визуално, но не отнемат от характера му, а добавят стойност.




  • Много светли на цвят дървени настилки

- Ако наистина искате да изберете под който да подчертава модерна атмосфера, то светлите и бели дървени подове са цветът за Вас. Светлите подове са изключително популярни през последните години и винаги са предпочитан избор в много от новопостроените домове. Те са в тотален контраст с тъмните подове от миналите епохи и с тях се подчертава изискано новото време. Съчетавайки се с по минималистичен дизайн ефекта е радост за окото. Такъв вид под изглежда винаги чист и готов за действие.




Ако искате да изберете под , но имате трудности в решението, потърсете ни в "контакти".

40 views
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Youtube
bottom of page